Offentlige byggerier

Hospitaler, plejehjem, skoler & andre offentlige projekter

Vi har mange års erfaring i at rådgive regioner, kommuner og andre offentlige instanser i hvordan et moderne storkøkken skal designes og implementeres i alle typer byggerier.
Det gælder lige fra idé fase til færdigt byggeri og alle led indimellem og vi arbejder intensivt med at sikre at vores kunder får det optimale ud af økonomi, m2 og tidsramme.

I de senere år vi været involveret i mange store hospitals og plejehjemsprojekter såsom
Herlev Hospital, Børneriget, Roskilde Festival Højskole, De Gamles By, Plejecenter Sølund og mange andre spændende projekter. Vores opgaver dækker desuden også små daginstitutioner og lignende der gerne vil involvere børnene i den daglige madlavning eller mindre plejecentre og dagtilbud.

Vi fokuserer meget på at involvere brugerne i videst mulige omfang og sikre at designet passer til lige præcis det produktionsbehov der er i det pågældende køkken.

Visioner og regler omkring kost, økologi, miljø og affaldshåndtering er også en vigtig faktor og ting som ergonomi, arbejdsmiljø, flow og fødevarelovgivning er selvfølgelig dybt integreret i vores arbejde.

Offentlige virksomheder vi har rådgivet

Her ser du nogle af de offentlige kunder vi har hjulpet gennem tiden. Kunne du tænke dig at se flere cases? Klik her!

Brug for hjælp eller rådgivning

- Bliv ringet op